Bazoer over harde tackle: "We werden helemaal weggetikt"

29 augustus 2021, 19:02

Riechedly Bazoer neemt waarschijnlijk afscheid van Vitesse met een nederlaag. De centrale verdediger van de Amsterdammers, die voor dinsdagavond nog een transfer hoopt te maken, verloor met 5-0 op bezoek bij Ajax. De voormalig jeugdspeler van de Amsterdammers uitte kort voor rust zijn frustraties op de benen van aanvaller Antony.

Een harde tackle van Bazoer werd bestraft met een gele kaart. "We werden helemaal weggespeeld voor rust, we moesten alleen maar achter de bal aanlopen", aldus de 24-jarige Bazoer. "Iemand moest even de toon zetten. Het was niet zo'n hele harde overtreding", vertelde de sterspeler aan ESPN. Bazoer werd in de rust naar de kant gehaald. "Dat is de keuze van de trainer. Ik moet dat gewoon accepteren."

Lees ook: Antony steelt de show in vijfklapper van Ajax tegen Vitesse

De kans is groot dat het de laatste keer was dat Bazoer in het shirt van Vitesse speelde. De verdediger heeft nog een eenjarig contract in Arnhem. "We gaan zien wat er nog gaat gebeuren. Ik ga daar nu even niks over vertellen. De club weet wat ik wil, dat weet iedereen. Het is voor nu vooral gewoon heel erg jammer dat we vandaag hebben verloren."

Olympique Marseille had lange tijd de beste papieren om Bazoer over te nemen van Vitesse, maar de Franse club vond het gevraagde bedrag te hoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen