Van Gaal drukt zijn stempel op het Nederlands elftal

8 september 2021, 00:30   Bijgewerkt: 7 september 2021, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 7 september.

Oranje neemt leiding in groep G na riante zege op Turkije

Het Nederlands elftal is de nieuwe koploper van groep G in de strijd om WK-kwalificatie. De manschappen van bondscoach Louis van Gaal hadden in de Johan Cruijff ArenA geen kind aan directe concurrent Turkije. Memphis Depay en Davy Klaassen waren de grote mannen tijdens de 6-1 overwinning. 

Van Gaal 'geaccepteerd' door Oranje: "Ondanks mijn regeltjes"

Louis van Gaal (70) heeft complimenten uitgedeeld aan het adres van het Nederlands elftal. De bondscoach van Oranje had een brede glimlach op zijn gezicht na de royale zege op Turkije (6-1). "De jongens hebben mij geaccepteerd. Met al mijn regeltjes", zei de bondscoach desgevraagd over de samenwerking met zijn selectie.

Oranje op rapport: Memphis wederom geweldig, Klaassen klasse

Het Nederlands elftal heeft veel indruk gemaakt dinsdagavond in de Johan Cruijff Arena tegen Turkije. De ploeg van Louis van Gaal kende na een geweldige start een eenvoudige wedstrijd in de WK-kwalificatiereeks. Memphis Depay was de absolute uitblinker bij Oranje, maar onvoldoendes werden er niet gescoord. FCUpdate.nl maakt zoals na elke interland de balans van de prestaties van de spelers.

'Wat als we Louis van Gaal op het EK hadden gehad met Oranje?'

Het Nederlands elftal kende dinsdagavond een uitstekende eerste helft in het cruciale WK-kwalificatieduel met Turkije. De ploeg van Louis van Gaal maakte veel indruk, ook op Twitter was men lovend. Een overzichtje van tweets in de eerste helft bij het duel in de Johan Cruijff Arena.

Memphis opvallend zelfkritisch: "Ik verwacht meer van mezelf"

Memphis Depay beleefde een uitstekende avond. Hij scoorde een hattrick en staat daardoor op nummer negen in de alltime topscorerslijst van het Nederlands elftal. Die plek moet hij delen met Abe Lenstra en Johan Cruijff. Ondanks de mooie statistieken was de aanvaller van FC Barcelona nog niet tevreden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen