Simeone haalt uit naar Atlético Madrid-fans: "Ziekelijk gedragen"

16 september 2021 – Diego Simeone heeft zijn afkeer uitgesproken tegen de supporters van Atlético Madrid. De fans van de Madrileense topclub hebben Antoine Griezmann woensdagavond uitgefloten, nadat hij zijn rentree maakte in het Wanda Metropolitano-stadion. De Argentijnse coach is woedend daarover en steekt dat niet onder stoelen of banken.

Simeone haalt uit naar Atlético Madrid-fans: "Ziekelijk gedragen"

"Sommige mensen hebben zich ziekelijk gedragen", doelde Simeone op het gedeelte van de fans dat Griezmann uitfloot, toen hij een half uur voor het einde binnen de ploeg kwam. De Franse aanvaller keerde terug van FC Barcelona deze zomer, maar een deel van de fans heeft hem nog niet vergeven dat hij twee jaar geleden de overstap maakte naar de rivaal in Catalonië. "Ik hoop dat Griezmann steeds beter wordt en alle fluitende fans de mond snoert."

Griezmann zelf gaf al aan dat hij verwacht de fans te moeten overtuigen van zijn wilskracht. Simeone vindt echter ook dat de media deels schuldig is aan het feit dat zijn vriend uitgefloten wordt. "Zij maken alles groter dan het is, het lijkt wel een morbide situatie. Maar deze transfer is niks anders dan een topspeler die terugkeer bij Atlético Madrid en hier hopelijk weer kan gaan bloeien. Dat is voor hem wel een uitdaging na wat er in het verleden gebeurd is."

Lees ook: Griezmann geeft Barcelona trap na: "Wilde absoluut terugkeren"

Atlético Madrid-middenvelder Rodrigo de Paul gaf na de wedstrijd aan het gefluit niet te hebben gehoord en denkt dat zijn Franse collega 'snel weer belangrijk' kan zijn voor Los Rojiblancos. Teammanager Tomás Reñones sloot zich aan bij die woorden. "De fans zullen snel weer achter hem gaan staan, want hij zal zich dit seizoen laten zien en dan komt er vast applaus voor hem."

UEFA Champions League

gerelateerd