Het is weer raak: Go Ahead - PEC twee keer stilgelegd

19 september 2021 – Een dag na de tijdelijk gestaakte wedstrijd tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk is het weer raak: Go Ahead Eagles tegen PEC Zwolle is stilgelegd. De supporters van de thuisploeg hebben vuurwerk gegooid richting het uitvak. Daarnaast zijn er plastic stoeltjes afgebroken en op het veld gegooid. Dat was voor Kevin Blom reden genoeg om het spel stil te leggen.

Het is weer raak: Go Ahead - PEC twee keer stilgelegd

De wedstrijd is inmiddels weer hervat. De stewards en andere veiligheidspartijen van de club hebben de situatie weer onder controle gebracht waardoor de wedstrijd weer in gang gezet is. Zaterdag gingen beide ploegen voor een klein halfuur naar binnen tijdens de staking, maar nu bleven de ploegen op het veld. 

Nadat de wedstrijd de eerste keer stil werd gelegd, werd er wederom met vuurwerk gegooid, waardoor het duel voor de tweede keer werd onderbroken door Blom. De arbiter lijkt er echter een stuk rustiger onder te zijn dan Richard Martens zaterdag en laat de supporters even uitrazen. De IJsselderby staat voor het eerst sinds jaren weer eens op het programma en de rivaliteit tussen de clubs is enorm. 

Eredivisie

gerelateerd