Carrick dicht bij overstap naar Old Trafford

28 juli 2006, 09:23

Manchester United gaat de transfersom die het ontvangt voor Ruud van Nistelrooy direct investeren in een nieuwe speler. Tottenham Hotspur-middenvelder Michael Carrick staat hoog op het verlanglijstje van manager Alex Ferguson en naar verluidt zal Tottenham akkoord gaan met een transfersom van tussen de vijftien en twintig miljoen euro.

Carrick staat al lange tijd nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United, maar Tottenham was aanvankelijk vastbesloten om de middenvelder te behouden. De ploeg van trainer Martin Jol vroeg naar verluidt in eerste instantie bijna dertig miljoen voor de 25-jarige speler, een bedrag waar Manchester United voor paste. Nu Tottenham met Didier Zokora een potentiële opvolger van Carrick in haar gelederen heeft, lijkt de situatie echter veranderd.

Aangezien ook Carrick dolgraag weg wil, lijkt Tottenham bereid om enigszins water bij de wijn te doen. Bovendien weigert Carrick om zijn contract, dat loopt tot medio 2008, te verlengen. Hierdoor heeft Tottenham nu nog de kans om veel geld te vangen, over één seizoen zal de marktwaarde van de speler alweer flink gezakt zijn. 

Naar verluidt heeft Manchester United een bod van vijftien miljoen euro uitgebracht op de zevenvoudig international. Hoewel de vraagprijs van Tottenham nog altijd iets hoger ligt, lijkt het verschil nu dusdanig klein dat beide partijen vermoedelijk tot een akkoord zullen komen. Carrick, die in 2004 voor vier miljoen euro van West Ham United naar Tottenham ging, kan mogelijk tijdens het Amsterdam Tournament al in actie komen voor zijn nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen