Dramatisch Juventus: "Een verward elftal, een puinhoop"

25 september 2021, 11:07

Het Juventus van Matthijs de Ligt kent een dramatische start van het seizoen. Na vijf wedstrijden staat de landskampioen twaalfde, met al tien punten achterstand op koploper Napoli. De manier waarop Juventus speelt, geeft weinig hoop op verbetering. "Allegri geeft mij de indruk dat hij in verwarring is", aldus oud-aanvaller Antonio Cassano.

"Ik begrijp niet hoe Juventus speelt, ik maak me er zorgen over. Als ze op deze manier doorgaan, wordt de top-vier moeilijk", zegt Cassano tegen BoboTV. "Juventus heeft op papier het beste team, maar staat al tien punten achter. Ze spelen slecht. Het ontbreekt aan ideeën en missen persoonlijkheid."

Volgens Cassano wordt Ronaldo erg gemist door Juventus. "Eerder hadden ze kampioenen in de ploeg, die wedstrijden beslisten. Ronaldo scoorde honderd doelpunten in drie seizoenen, Higuain scoorde veel en ook Dybala deed geweldig dingen. Nu is het een verward elftal en is het een puinhoop."

Juventus afgelopen woensdag tegen Spezia pas de eerste competitiezege van het seizoen. De Ligt was daarin de matchwinner. Zondag speelt de Oude Dame in eigen huis tegen Sampdoria.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen