Dit flinke bedrag leverde Til in voor Feyenoord

29 september 2021, 11:32   Bijgewerkt: 29 september 2021, 11:42

Guus Til heeft flink wat water bij de wijn moeten doen om naar Feyenoord te kunnen verkassen. De middenvelder was bij Spartak Moskou op een dood spoor beland, maar heeft zijn oude vorm op huurbasis bij Feyenoord weer hervonden. Til moest daarvoor een aanzienlijk deel van zijn jaarsalaris inleveren.

Volgens het Russische Metaratings verdient de middenvelder bij Feyenoord namelijk 500.000 euro per jaar. Dat is een schijntje ten opzichte van zijn jaarloon bij Spartak Moskou: die club betaalt hem namelijk jaarlijks rond de 1,75 miljoen euro. Feyenoord maakte een bedrag van rond de één miljoen euro over naar Rusland om Til te kunnen huren.

Til heeft de hoge verwachtingen in Rusland nog niet kunnen inlossen. De middenvelder verkaste in 2018 voor liefst achttien miljoen euro naar Spartak Moskou, waar hij aanvankelijk ploeggenoot zou zijn van Quincy Promes en Jorrit Hendrix. Bij de Russische topclub kon hij echter geen basisplek veroveren. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan SC Freiburg, maar ook dat werd geen succes.

Til, die drie interlands speelde voor het Nederlands elftal, is fantastisch aan het seizoen bij Feyenoord begonnen. Met vijf treffers en één assist is hij de meest gevaarlijke middenvelder van de Nederlandse velden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen