Slot verwacht zwaar duel met Slavia en mist aanwinst nog altijd

29 september 2021, 15:00   Bijgewerkt: 29 september 2021, 15:11

Feyenoord neemt het in de tweede groepswedstrijd van de Conference League op tegen Slavia Praag. De Rotterdammers hopen de koppositie in de poulefase te veroveren, nadat de ontmoeting met Maccabi Haifa in een gelijkspel eindigde. Coach Arne Slot beseft dat zijn ploeg een pittige wedstrijd tegemoet gaat.

"Het is een ploeg is die goed is in scoren", zegt Arne Slot op de voorbereidende persconferentie. "Slavia Praag heeft een sterk team, ze zijn niet voor niets ongeslagen kampioen geworden. Ook wij zijn goed gestart. Het wordt daarom interessant om te zien wie de boventoon gaat voeren. Er staan twee vergelijkbare ploegen tegenover elkaar. We gaan morgen zien wie de sterkste is."

Slot hoopt dat zijn ploeg snel verbetert. "Het is de bedoeling dat we veel beter gaan voetballen dan tegen NEC. We hadden daar 72 procent balbezit, maar komen tot weinig kansen. Ajax doet dat bijvoorbeeld beter, maar dat is niet gek. Zij zijn al langer bezig met een proces en het dominant voetballen."

Slot beschikt momenteel over een bijna-fitte wedstrijdselectie. Mark Diemers is de enige speler die al sinds het begin van het seizoen uit de roulatie is. Bovendien is Reiss Nelson nog niet van de partij. De van Arsenal gehuurde aanvaller kwam niet fit binnen en wacht daardoor nog altijd op zijn debuut in het shirt van Feyenoord. Het duo meldde zich deze week wel weer op het trainingsveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen