Koeman wrijft in zijn handen: vijf 'versterkingen' op komst

5 oktober 2021, 10:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ronald Koeman heeft binnenkort weer wat meer te kiezen. De ziekenboeg van FC Barcelona stroomt naar verwachting gedurende de interlandperiode leeg. Sport schrijft dat er vijf 'versterkingen' op komst zijn voor de geplaagde Nederlandse trainer.

Koeman kan op korte termijn (weer) een beroep doen op Pedri, Jordi Alba, Ousmane Dembélé en Sergio Agüero, terwijl de van een knieblessure herstelde Ansu Fati na de interlandbreak fit genoeg is om in de basis starten. De achttienjarige Fati maakte onlangs na een jaar blessureleed zijn rentree bij Barcelona. Als invaller kwam hij aan de bak tegen Levante en ook tegen Atlético Madrid werd hij na rust binnen de lijnen gebracht.

Pedri kende onlangs een kleine terugval in zijn herstel van een dijbeenblessure, maar is spoedig weer inzetbaar. Alba behoorde afgelopen weekend tegen Atlético Madrid (2-0 verlies) alweer tot de wedstrijdselectie, maar met hem werd toen geen risico genomen. Dembélé ging eind juni onder het mes en kan naar verwachting binnenkort de groepstraining hervatten, terwijl Agüero (bijna hersteld van een kuitblessure) op 17 oktober tegen Valencia zijn langverwachte debuut kan maken.

Voor Koeman is de terugkeer van het vijftal goed nieuws. Hoewel Joan Laporta in aanloop naar de wedstrijd tegen Atlético Madrid het vertrouwen in hem uitsprak, staat hij nog altijd onder zware druk. Barça speelt na de interlandperiode meteen drie cruciale wedstrijden. Na het duel met Valencia staan de ontmoeting met Dinamo Kiev (Champions League) en El Clásico tegen Real Madrid op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen