Goed blessure-nieuws bij PSV en Feyenoord

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 oktober 2021 – De blessure van Marcos Senesi valt enigszins mee. De Feyenoorder viel voor de interlandbreak uit tegen Vitesse met een lieskwetsuur, maar traint dinsdag alweer gedeeltelijk met de Feyenoord-selectie mee. Dat geldt nog niet voor middenvelder Francesco Antonucci en Mark Diemers, die na hun blessures nog apart van de groep hun oefeningen doen.

Goed blessure-nieuws bij PSV en Feyenoord

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat is in elk geval goed nieuws voor trainer Arne Slot, die voor Senesi als linkspoot centraal achterin niet een echte vervanger heeft. De tegen Vitesse blunderende Argentijn moest zich laten vervangen nadat hij een bal verkeerd had geraakt. Maandag werkte hij nog een individueel programma af, dinsdag deed hij alweer een deel met de groepstraining mee.

Slot deed de training sowieso met veel jeugdspelers, omdat de meeste internationals pas donderdag weer terugkeren bij de Rotterdammers. Voor Diemers en Antonucci geldt dat ze komend weekend sowieso niet van de partij zijn. Of Senesi inzetbaar is en Slot dat risico wil nemen, is nog onduidelijk. Wel maakt hij duidelijk vorderingen in zijn herstel bij Feyenoord.

Lees ook'Roma zet Totti in voor transfer Kökcü; Senesi op weg terug'

PSV heeft Ledezma terug, Gakpo mogelijk tegen PEC
Verder zagen de fans van PSV op de voor iedereen toegankelijke open training dat Richard Ledezma weer is teruggekeerd bij de groepstraining. De 21-jarige Amerikaanse aanvallende middenvelder stond maanden buitenspel met een gescheurde kruisband, maar is inmiddels hard op weg naar zijn volledige herstel. In 2021 kwam hij in officiële wedstrijden nog niet in actie vanwege zijn kwetsuur. Ook Davy Pröpper is weer bij de groepstraining aanwezig. 

Lees ookGroot vraagteken achter naam Gakpo voor PEC-thuis

Aanvaller Cody Gakpo staat in elk geval nog niet met de groep op het veld in Eindhoven, maar traint wel individueel. Het Eindhovens Dagblad stelt dat als alles meezit en de doctoren positief zijn over de hersenschudding van de buitenspeler, hij aan het einde van de week weer aansluit bij de groepssessie van Roger Schmidt. Daardoor is het nog niet uitgesloten dat hij tegen PEC Zwolle in actie komt, al zijn er in de komende maand belangrijkere duels voor Gakpo en PSV. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd