'Barça vindt bij AC Milan alsnog broodnodige type-Wijnaldum'

12 oktober 2021, 12:02   Bijgewerkt: 12 oktober 2021, 13:25

De zoektocht van FC Barcelona naar een nieuwe middenvelder heeft dinsdag opnieuw de krantenkoppen in Spanje gheaald. Dit keer prijkt de naam van Franck Kessié van AC Milan op de cover.

De 24-jarige Ivoriaan staat op de voorpagina van Mundo Deportivo, met als kop 'Kessié on the radar'. De club van trainer Ronald Koeman zou erg gecharmeerd zijn van de Ivoriaanse middenvelder, die al jaren een belangrijke kracht is bij het uit het dal opgeklommen AC Milan. Barcelona zou Kessié op de voet volgen, omdat hij het 'krachtig type middenvelder is dat de club nog steeds wil na het mislopen van Georginio Wijnaldum.'

Kessié, die Atalanta Bergamo in 2019 verliet voor een avontuur in San Siro, zou tevens om financiële redenen een interessante optie zijn voor FC Barcelona. De middenvelder beschikt bij AC Milan namelijk over een contract dat aankomende zomer afloopt. Om die redenen zou het in problemen verkerende Barcelona hem gratis op kunnen pikken. Pogingen van AC Milan om het contract van Kessié te verlengen, zijn nog niet succesvol gebleken. En volgens de Spaanse krant komt het ook niet meer van een contractverlenging.

Lees ook: Barcelona komt snel met goed nieuws over megatalenten

Barça is overigens niet de enige gegadigde om Kessié aan te trekken. Ook Paris Saint-Germain, Atlético Madrid, Manchester United en Liverpool zouden jacht maken op de handtekening van de Ivoriaan. De kans dat FC Barcelona Kessié in januari al naar Camp Nou haalt, lijkt klein. De club heeft naar verluidt 'slechts' twintig miljoen euro te besteden in de winterse transfermarkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen