Nasri doet monden openvallen op rustige voetbalavond

14 oktober 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 13 oktober.

Nasri doet monden openvallen op rustige voetbalavond

Flink aangekomen Nasri zorgt voor verbazing op social media
Samir Nasri heeft woensdagavond de monden in Frankrijk doen openvallen. Tijdens een benefietwedstrijd tussen legendes van Olympique Marseille en een UNICEF-team viel de voormalig aanvaller op, maar dat had niets te maken met zijn voetballende kwaliteiten.

'Newcastle wil Leicester City beroven van trainer'
Het is een kwestie van tijd alvorens Steve Bruce wordt ontslagen door Newcastle United. Gianluca Di Marzio denkt te weten wie op pole position ligt om huidige trainer van The Magpies op te volgen. De door een Saoedisch investeringsfonds overgenomen clubs richt zijn pijlen volgens de Italiaanse sportjournalist op Brendan Rodgers van Leicester City.

Groenendijk aan de slag in staf van speler/trainer Sahin
Alfons Groenendijk is na zijn vertrek bij Al-Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten weer onder de pannen. De 57-jarige trainer heeft zich verbonden aan Antalyaspor, waar hij is aangesteld als rechterhand van speler/trainer Nuri Sahin.

'Raiola 'zou het niet erg vinden' als De Vrij naar Engeland gaat'
Mino Raiola hoopt Stefan de Vrij naar de Premier League te brengen, zo weet La Repubblica woensdag te melden. De Italiaanse krant schrijft dat de superzaakwaarnemer een Engelse club zoekt die de 29-jarige centrumverdediger na dit seizoen wil overnemen van Inter.

'Mönchengladbach-ster hoopt op move van FC Barcelona '
Denis Zakaria hoopt na dit seizoen de overstap naar FC Barcelona te maken. Dat is volgens Sport de reden dat de 24-jarige middenvelder zijn contract bij Borussia Mönchengladbach niet wil verlengen. Ook andere topclubs houden de situatie van Zakaria in de gaten.

AFC Bournemouth-speler Brooks getroffen door lymfeklierkanker
David Brooks is gediagnosticeerd met de ziekte van Hodgkin, een vorm van lymfeklierkanker. Dat maakt zijn club, AFC Bournemouth, woensdagmiddag via de officiële kanalen bekend.

Eredivisie