De Jong lovend over Slot: "Hij is met aanvallend voetbal besmet"

22 oktober 2021 – Voor Henk de Jong is de wedstrijd tussen SC Cambuur en Feyenoord extra speciaal. De trainer van de Leeuwarders kruist zondagmiddag namelijk de degens met Arne Slot, die enkele jaren geleden nog zijn assistent-trainer was.

De Jong lovend over Slot: "Hij is met aanvallend voetbal besmet"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Slot was enkele jaren werkzaam in Leeuwarden, onder meer als assistent-trainer. In 2017 maakte de voormalig middenvelder de overstap naar AZ, waar hij al snel uitgroeide tot hoofdtrainer. Sinds deze zomer staat Slot aan het roer bij Feyenoord.

"Arne doet het hartstikke goed bij Feyenoord. Hij is met aanvallend voetbal besmet. Met Feyenoord speelt hij op een manier die wij ook mooi vinden", vertelt De Jong tegen de Leeuwarder Courant. "Het is aan ons om een antwoord te vinden op hoe zij spelen, zoals zij een antwoord zullen willen vinden op wat wij doen."

Cambuur verloor dit seizoen de eerdere wedstrijden tegen clubs uit de traditionele top-drie. PSV (4-1) en Ajax (9-0) bleken een paar maatjes te groot. "Het moet eens een keer precies goed vallen, een puntje tegen een topploeg, dat zou geweldig zijn. En het kan zomaar een keer: 'Eens komt de tijd'", aldus De Jong bij Omrop Fryslân.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd