Nieuws uit Engeland: 'Ten Hag weigert Newcastle'

27 oktober 2021, 08:42

Erik ten Hag lijkt dit seizoen in ieder geval niet naar Newcastle United te verkassen. De Engelse laagvlieger kwam eerder deze maand in handen van een Saudi-Arabische partij en heeft de komende jaren miljarden te besteden om de selectie te ontwikkelen tot uitdager van de wereldtop, maar de coach van Ajax heeft geen oren naar het megaproject.

Zo meldt de Daily Star althans. De huidige nummer negentien van de Premier League moet op zoek naar een nieuwe trainer na het onvermijdelijke ontslag van Steve Bruce. Newcastle United hoopt binnen afzienbare tijd de wereldtop aan te vallen en denkt daarvoor een toptrainer nodig te hebben. Ten Hag stond op de verlanglijst, maar lijkt niet naar de Engelse oostkust te verkassen.

Ten Hag geeft namelijk liever de voorkeur aan een lager verblijf bij Ajax. Daarmee lijkt hij een van de weinige coaches die de vacature niet ziet zitten, aldus de Engelse krant. De vrijgekomen trainersplek zorgt namelijk voor interesse 'over de hele wereld'. Fans hopen op de komst van Paolo Fonseca, maar ook onder meer Antonio Conte is in beeld.

Newcastle United moet tevens een nieuwe technisch directeur aan gaan stellen. Voor die positie is Marc Overmars in beeld. De huidige TD van Ajax voerde volgens De Telegraaf al eerste gesprekken, maar blijkt niet de eerste keuze bij de Magpies.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen