'Ander Herrera door prostituee beroofd van portemonnee'

27 oktober 2021, 16:49

Ander Herrera is naar verluidt de speler van Paris Saint-Germain die dinsdagavond is beroofd van zijn portemonnee. De 32-jarige Spaanse middenvelder reed na een training door het Bois de Boulogne, het bekendste park in Parijs, toen hij op de Avenue de la Reine-Marguerite moest stoppen voor een rood verkeerslicht. Volgens meerdere Franse media stapte op dat moment een prostituee via de passagiersdeur het voertuig binnen.

Dat deed zij nadat zij de telefoon en portemonnee van Herrera op het dashboard zag liggen. De prostituee greep zowel de portemonnee als de telefoon en vroeg vervolgens om op een specifieke locatie te worden afgezet in ruil voor de teruggave van de telefoon. Hier gaf Herrera gehoor aan omdat hij dacht de prostituee iets in haar hand had wat een wapen zou kunnen zijn.

Rond 20.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat in een straat nabij het Bois de Boulogne iemand zou zijn beroofd van zijn portemonnee. Later op de avond deed Herrera aangifte op het politiebureau. De schade wordt geschat op slechts tweehonderd euro. De beroving heeft verder naar verluidt weinig impact gehad op Herrera. Verwacht wordt dat hij vrijdagavond gewoon deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van Paris Saint-Germain voor de topper tegen Lille OSC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen