Hartproblemen zorgen voor siddering in voetballerij

2 november 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten maandag 1 november.

Hartproblemen zorgen voor siddering in voetballerij

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Hartonderzoek zet Agüero maanden buitenspel bij FC Barcelona
FC Barcelona moet het voorlopig stellen zonder Sergio Kun Agüero. De Argentijnse steraanvaller moest zich afgelopen weekend tegen Deportivo Alavés (1-1) laten wisselen en werd naar het ziekenhuis gebracht voor een onderzoek aan zijn hart. De club communiceert nu dat Agüero de komende drie maanden niet inzetbaar zal zijn.

Keert Eriksen terug bij Ajax? "Dat zou heel dom zijn"
Ajax moet geen werk maken van de terugkeer van Christian Eriksen, zo vindt journalist Mike Verweij van De Telegraaf. De clubwatcher van Ajax benadrukt dat de Deense middenvelder moet vertrekken bij Inter, maar vindt dat Ajax niet de juiste club is om zijn loopbaan weer voort te zetten.

Verbeek en Almere eindigen dramatische reeks
Na acht wedstrijden zonder zege heeft Almere City zich herpakt. De ambitieuze ploeg van Gertjan Verbeek won met 1-2 op bezoek bij Helmond Sport en maakte daarmee een einde aan de dramatische reeks in de Keuken Kampioen Divisie. Almere stijgt door de overwinning naar de achttiende plaats in de competitie en heeft eindelijk weer aansluiting met de middenmoot.

'Feyenoord nam Maaskant niet serieus; alles op droomkandidaat'
Feyenoord gaat alles op alles zetten om Dennis te Kloese te strikken als nieuwe algemeen directeur. De bewindsbepaler geldt als droomkandidaat voor de topclub en is al met Feyenoord in gesprek. De Rotterdammers gaan niet in op de open sollicitatie van oud-coach Robert Maaskant en politicus Theo van Eijk, die de functie in het bestuur ambieerden.

'Dit monsterlijke salaris gaat Conte verdienen in Londen'
Tottenham Hotspur is in de afrondende fase wat betreft de onderhandelingen met Antonio Conte. De Italiaanse topcoach neemt waarschijnlijk nog deze week het stokje over van de ontslagen Nuno Esperito Santo, die werd geslachtofferd na dramatische resultaten in de Premier League. Conte zal tot de best betaalde coaches van Engeland gaan behoren.

Reacties

Eredivisie