Elfrink weerlegt heftige berichtgeving uit Italië over Ihattaren

2 november 2021, 17:22

Mohamed Ihattaren is nog bepaald niet op zijn plek in Italië. Volgens journalist Rik Elfrink wil de oud-PSV'er Sampdoria graag achter zich laten. In Italië klinken zelfs geluiden dat de negentienjarige Utrechter overweegt om helemaal te stoppen met voetballen.

De afgelopen weken was het stil rond Ihattaren, nadat hij voor zijn club Sampdoria onbereikbaar was. Zijn officiële debuut had de van Juventus gehuurde middenvelder nog niet gemaakt, maar meerdere media berichtten al dat speler en club niet met elkaar door wilden

Het was onder meer het gezaghebbende, Italiaanse La Gazzetta dello Sport dat dinsdag berichtte dat Ihattaren overwoog om zijn voetballoopbaan al op negentienjarige leeftijd definitief te beëindigen. Reden hiervoor is een 'forse depressie' waar hij mee zou kampen. De krant baseerde zich bij deze heftige berichtgeving op 'lokale media'. 

PSV-watcher Rik Elfrink kon die verhalen niet bevestigen. Op Twitter stelde hij dat het beëindigen van zijn loopbaan 'tot voor kort niet in de planning lag' en dat ook bronnen rond de speler het verhaal niet herkennen. Wel weet Elfrink dat Ihattaren niet door wil bij Sampdoria. In de winterstop heeft hij de mogelijkheid om een andere oplossing te zoeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen