AZ en Feyenoord kunnen zich al verzekeren van overwintering

4 november 2021, 07:00   Bijgewerkt: 3 november 2021, 23:54

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 4 november.

Wedstrijden

AS Monaco - PSV (18.45 uur)

PSV boekte dit weekend weliswaar weer een overwinning na slechte resultaten tegen Monaco (1-2) en Ajax (5-0), helemaal tevreden was men in Eindhoven nog niet. Vooral het grote aantal tegendoelpunten baart men zorgen. Hoe brengt de ploeg het ervanaf in de tweede ontmoeting met koploper AS Monaco? Alleen bij winst houden de Eindhovenaren zicht op de koppositie in groep B.

AZ - CFR Cluj (18.45 uur)

Op papier moet AZ bovenaan kunnen eindigen in groep D van de Conference League en de ploeg is dan ook goed op weg. Met zeven punten uit drie wedstrijden zijn de Alkmaarders op dit moment koploper en kunnen ze zich vanavond al verzekeren van overwintering. Daarvoor moet AZ uiteraard winnen van CFR Cluj én moet FK Jablonec hetzelfde doen tegen Randers.

Union Berlin - Feyenoord (21.00 uur)

Voor Feyenoord geldt hetzelfde als voor de Alkmaarders: een overwinning op Union Berlin kan bij een overwinning van Maccabi Haifa op Slavia Praag al genoeg zijn voor overwintering. De Rotterdammers gaan na drie wedstrijden aan kop na eerdere knappe overwinningen op Slavia en Union. Dat was echter wel in de eigen Kuip. Hoe brengt Feyenoord het er op vreemde bodem vanaf? 

Tottenham Hotspur - Vitesse (21.00 uur)

De terugkeer van Maximilian Wittek is een enorme opsteker voor Vitesse. In de vorige ontmoeting met Tottenham Hotspur kroonde de linksback zich met een prachtig doelpunt tot matchwinner, waardoor de Arnhemmers op dit moment boven Spurs op plek twee staan. Lukt het ook in Londen - waar Antonio Conte debuteert als Tottenham-trainer - om te stunten? 

Voetbal op tv

16.30 uur: Kairat Almaty - FK Qarabag, ESPN 3 - live verslag van het Conference League-duel

18.45 uur: AS Monaco - PSV, Veronica - live verslag van het Europa League-duel

18.45 uur: AZ - CFR Cluj, ESPN - live verslag van het Conference League-duel

18.45 uur: Galatasaray - Lokomotiv Moskou, ESPN 3 - live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Union Berlin - Feyenoord, Veronica - live verslag van het Conference League-duel

21.00 uur: Tottenham Hotspur - Vitesse, ESPN - live verslag van het Conference League-duel

21.00 uur: Bayer Leverkusen - Real Betis, ESPN 3 - live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Olympique Marseille - SS Lazio, ESPN 4 - live verslag van het Europa League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen