Roberto Carlos blijft Real Madrid trouw

31 juli 2006, 10:49

Hij kon naar Chelsea en Fenerbahçe, maar Roberto Carlos kiest er voor om bij Real Madrid te blijven. De linksback heeft in een interview met het Spaanse AS laten weten dat hij ook komend seizoen de kleuren van de Koninklijke zal gaan verdedigen. "Een gesprek met de nieuwe trainer heeft me overtuigd", zegt de inmiddels 33-jarige Braziliaan.

Aan het eind van het afgelopen seizoen zinspeelde Roberto Carlos nog op een vertrek uit Estadio Santiago Bernabeú, waarna bij Chelsea de alarmbellen gingen rinkelen. De ploeg uit Londen zag in de charismatische Braziliaan een potentiële aanwinst en dus ging men op Stamford Bridge op zoek naar het telefoonnummer van de linksback. Een transfer leek een kwestie van tijd, maar Roberto Carlos heeft anders besloten.

"Ik blijf, ik heb de knoop voor mezelf doorgehakt", is de duidelijke taal van de verdediger met het vlammende schot. Een gesprek met Fabio Capello, de nieuwe trainer, gaf voor hem de doorslag. "Hij heeft me laten weten wat zijn plannen zijn en wat hij van mij verwacht. Er gaat heel veel veranderen ten opzichte van de afgelopen jaren en ik wil daar graag deel van uitmaken. De nieuwe visie van de club spreekt me ontzettend aan."

Het contract van Roberto Carlos, die in Madrid zal gaan samenspelen met onder meer Ruud van Nistelrooy, loopt nog tot medio 2007. Of deze verbintenis tussentijds verlengd zal worden, is nog niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen