Werk aan de winkel voor Ajax: "Het is een repeterend verhaal"

7 november 2021 – De stemming bij koploper Ajax was na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles bijzonder slecht. De Amsterdammers kwamen in de Johan Cruijff ArenA niet verder dan 0-0 tegen de ploeg uit Deventer. Volgens Erik ten Hag, Davy Klaassen en Daley Blind had Ajax dat aan zichzelf te wijten.

Werk aan de winkel voor Ajax: "Het is een repeterend verhaal"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Het gaat erom wat je met het balbezit doet", was Ten Hag na afloop duidelijk voor de camera van ESPN. "We moeten hongerig zijn om die goal te maken en daar ontbrak het vandaag aan. Dat was tegen Heracles Almelo en FC Utrecht ook zo. Het is een repeterend verhaal en daar moeten we echt iets mee gaan doen. We moeten ons herstellen en zullen dit soort wedstrijden gemakkelijker moeten laten verlopen."

Klaassen zag vooral een erg verdedidgend Go Ahead in de ArenA. "Op een gegeven moment kom je bij de zestien en daar staan er elf je op te wachten. Ik had wel het gevoel dat we kansen bleven krijgen, maar er zat ook een beetje pech bij. Het zat niet mee, al mag het daar niet van afhankelijk zijn. Als je met alle respect 0-0 tegen Go Ahead Eagles speelt dan ben je niet blij."

"Het is gewoon niet goed genoeg", voegde Blind nog toe aan de woorden van Ten Hag en Klaassen. "We krijgen genoeg mogelijkheden om te scoren en dat laten we na. Als je kampioen wil worden, moet je van de kleinere clubs winnen. Zoals het er nu uit ziet, doen we dat niet. Als ik de tegenstander was zou ik hetzelfde doen, maar het is verschrikkelijk om te zien. Het ligt aan ons dat we hier niet winnen."

Reacties

Ajax

gerelateerd