Manchester betaalt ruim 27 miljoen voor Carrick

31 juli 2006, 10:58

Manchester United heeft diep in de buidel getast om Michael Carrick binnen te halen. Tottenham Hotspur, de club waar Carrick het afgelopen seizoen speelde, heeft bekend gemaakt dat het liefst 27,25 miljoen euro ontvangt voor de 25-jarige middenvelder. Carrick zal vanmiddag medisch gekeurd worden op Old Trafford, waarna hij zijn handtekening zal zetten onder een meerjarig contract bij de ploeg van manager Alex Ferguson.

Tottenham, wat beursgenoterd is, moest de transfersom vandaag bekendmaken aan de aandeelhouders. Vorige week werd al bekend dat de transfer vrijwel rond was, maar destijds circuleerden berichten dat de transfersom tussen de twintig en 25 miljoen euro zou bedragen. Dat blijkt echter nog aan de voorzichtige kant. Volgens Tottenham is een bedrag van 18,6 miljoen pond, omgerekend 27,25 euro, met de transfer gemoeid.

Carrick, die tijdens het afgelopen WK regelmatig in actie kwam voor de nationale ploeg van Engeland, had bij Tottenham nog een contract tot juli 2008. De middenvelder stond sinds medio 2004 onder contract bij de club van manager Martin Jol, dat hem destijds voor ongeveer vier miljoen euro over kon nemen van West Ham United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen