'Mazraoui mogelijk in januari al naar Italiaanse koploper'

10 november 2021, 12:52

Noussair Mazraoui vertrekt mogelijk al in de winterstop bij Ajax. De Marokkaanse rechtsback beschikt over een aflopend contract en beseft dat het steeds moeilijker zal worden om dat te verlengen, terwijl hij ook open staat voor een avontuur in het buitenland. Naar verluidt komt er daardoor langzaam Italiaanse interesse in zijn diensten op gang. 

Italiaans koploper Napoli is namelijk op zoek naar een extra optie voor de positie rechts achterin en is daarvoor bij Mazraoui uitgekomen. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Volgens de krant zou Mazraoui zeker niet onwelwillend tegenover een stap over de grenzen staan en staat een avontuur in de Italiaanse competitie bovenaan zijn verlanglijst.

Lees ook: Mazraoui over onderhandelingen: "Hoe moeilijker het wordt"

in Napels wordt beseft dat Mazraoui een gouden greep zou zijn, omdat zijn waarde afgelopen zomer nog op vijftien miljoen euro werd geschat. De verwachting is dat Ajax hem in januari voor een flink lager bedrag laat gaan om op die manier toch nog wat geld over te houden aan het jeugdproduct. Komende zomer wandelt Mazraoui namelijk waarschijnlijk transfervrij de deur uit. 

Napoli staat na tien zeges en twee gelijke spelen momenteel bovenaan in de Serie A, maar deelt de koppositie met het nog eveneens ongeslagen AC Milan. De 23-jarige Mazraoui moet de verrassing van Italië in de winter een kwaliteitsimpuls geven. Dit seizoen was de back in de Eredivisie al goed voor vier treffers en twee assists.

Lees ook: Mazraoui vertelt openlijk over ruzie met Marokkaanse bondscoach

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen