'Zlatan Ibrahimovic geeft Benjamin Button-quote passend vervolg'

18 november 2021, 10:55   Bijgewerkt: 18 november 2021, 11:00

Zlatan Ibrahimovic (40) kampt de laatste steeds vaker met blessureleed, maar voorlopig wil hij nog van geen wijken weten. De Zweedse spits gaat vermoedelijk zijn contract bij AC Milan verlengen. Daarmee wordt een voetbalpensioen van de vedette voorkomen, die zich eerder de filmpersonage Benjamin Button noemde: hoe ouder hij wordt, hoe fitter en beter hij wordt. 

Ibrahimovic, die afgelopen week meedeed bij de nationale ploeg van Zweden en ook als international actief is, begon het seizoen met een knieblessure en viel vervolgens weg met achillespeesklachten. Desondanks kwam hij al tot zes officiële wedstrijden voor AC Milan dit seizoen in de Serie A, waarin hij driemaal scoorde en twee assists gaf.

Volgens La Gazzetta dello Sport is AC Milan nog altijd overtuigd van Ibrahimovic, dat met een jaaralsalaris van zeven miljoen euro wel de bestverdiende speler is in de selectie van I Rossoneri. Toch zou de club hem graag nog een jaar willen binden en staat de Zweed zelf ook open voor nog een extra seizoen. Begin oktober vierde Ibracadabra zijn veertigste verjaardag, maar aan zijn fitheid twijfelt hij zelf niet.

Lees ook: Zlatan deelt 'schandalige' beuk uit en ontsnapt aan rode kaart

Volgens het doorgaans betrouwbare Italiaanse medium gaat het om een verlenging van één contractjaar en staat niets een akkoord meer in de weg. Een overeenkomst lijkt nog slechts een kwestie van tijd voor de spits. Ibrahimovic speelde eerder voor onder meer Ajax, FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen