Ramalho looft PSV'ers: "Laat zien dat we veel kwaliteit hebben"

20 november 2021, 19:25   Bijgewerkt: 20 november 2021, 19:30

PSV won overtuigend met 2-0 van Vitesse, ondanks een bomvolle ziekenboeg. André Ramalho zag de Eindhovenaren amper in de problemen komen tegen de Arnhemmers. Het stemde hem tevreden.

"Het voelde goed. Dit was een goed voorbeeld van hoe we de nul moeten houden. Wanneer je 2-0 voor staat kan het snel moeilijk worden als zij de 2-1 maken. We hebben goed verdedigd, dit is de mentaliteit die we nodig hebben. Ook aanvallend hebben we laten zien hoeveel kwaliteit we hebben", aldus de centrale verdediger, die meerdere ploeggenoten zag uitblinken. "Mauro, Bruma en Gutiérrez spelen normaal wat minder, maar deden het nu heel erg goed. Het laat zien dat we enorm veel kwaliteit in de groep hebben."

Vooral voor rust haalde de thuisploeg een uitstekend niveau in een leeg Philips Stadion. De Braziliaan zag dan ook een 'erg goede' eerste helft. "We vielen goed aan en waren agressief in ons spel. Dat moeten we doorzetten. Beide doelpunten waren erg mooi, ik kan niet helemaal kiezen welke nu het beste was. Het belangrijkste zijn de drie punten", besluit hij voor de microfoon van ESPN.

Door de overwinning staat PSV sowieso voor één dag alleen aan kop. De Eindhovenaren hebben na dertien wedstrijden dertig punten verzameld. Ajax heeft drie punten minder, maar nog wel een wedstrijd tegoed. Erik ten Hag en zijn mannen spelen zondagmiddag tegen RKC Waalwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen