Opvallend: Max Verstappen steekt Koeman hart onder de riem

26 november 2021 – Ronald Koeman (58) heeft vrijdag steun uit onverwachte hoek gekregen na zijn ontslag bij FC Barcelona. De Nederlandse Formule 1-ster Max Verstappen heeft zijn landgenoot namelijk een hart onder de riem gestoken. De Limburgse coureur geeft aan de situatie in Camp Nou op de voet te volgen, omdat hij een 'Cule' is.

Opvallend: Max Verstappen steekt Koeman hart onder de riem

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Tegenover het medium DAZN werd Verstappen gevraagd naar de situatie bij FC Barcelona, de club waar hij dus supporter van is. "Ik houd absoluut van voetbal. Mijn favoriete team in Nederland is PSV, maar internationaal is het zeker FC Barcelona", aldus Verstappen, die zich desgevraagd ook uitlaat over het vertrek van Ronald Koeman.

"Hij is een clublegende, en een Nederlander. Maar hij moest vertrekken bij de club, dus ik ben verdrietig voor hem. Maar je weet dat de club in een moeilijke situatie zat", zei de Formule 1-coureur, die ook lovend is over diens opvolger Xavi.

Lees ook'Akkoord over ontslagpremie: Koeman krijgt miljoenen van Barça'

"Xavi is denk ik een fantastische coach", stelt Verstappen. "Hopelijk gaan er veel jonge talenten een kans krijgen bij FC Barcelona, om zo beter te worden en succes te boeken. Ik ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren in de toekokmst. Het is voor hem een geweldige kans om te slagen."

LaLiga

gerelateerd