Gallas lijkt breuk met Chelsea te forceren

1 augustus 2006, 11:11

Williams Gallas lijkt geen zin te hebben in een nieuw seizoen bij Chelsea. De Franse verdediger wil weg en om daad bij woord te voegen is hij maandag niet op komen dagen tijdens de eerste dag van het trainingskamp van de Londense club in Los Angeles. 

Chelsea heeft inmiddels laten weten dat het later vandaag een officiële verklaring de deur uit zal doen over de situatie rond Gallas. Vorig seizoen gaf de Franse verdediger al aan dat hij open stond voor een vertrek, maar Chelsea werkt tot op heden niet mee. De ploeg heeft de verdediger zelfs een nieuw vierjarig contract aangeboden, maar Gallas weigert hierop in te gaan. De huidige verbintenis van de international loopt volgend jaar af.

Gallas kent echter geen twijfel. "Mijn beslissing staat vast: ik wil vertrekken bij Chelsea", liet de verdediger in mei al weten. "Het heeft niets met geld te maken, ik wil gewoon graag nog eens naar een andere competitie." Chelsea reageerde destijds echter koel op de uitlatingen van de Fransman. "We zullen hem aan zijn contract houden, waarna hij volgens de regels volgend seizoen eventueel transfervrij kan vertrekken", aldus de Londense club.

Onder meer AC Milan zou interesse hebben in de 28-jarige Fransman, die vijf jaar geleden van Olympique Marseille naar Stamford Bridge ging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen