Derksen haalt weer uit naar Drommel: "Hij zal mij haten"

30 november 2021 – De overstap van Joël Drommel naar PSV heeft nog niet echt gelukkig uitgepakt. De enige partij die erop vooruit is gegaan, lijkt FC Twente. De Tukkers verkochten de keeper na een goed jaar voor circa vier miljoen euro en pikten Lars Unnerstall transfervrij op. De Duitser hield zijn ploeg dit weekend op de been tegen Feyenoord, terwijl de Nederlander met een fout aan de basis stond van de gelijkmaker van sc Heerenveen. 

Derksen haalt weer uit naar Drommel: "Hij zal mij haten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Zou er bij PSV niemand in de kleedkamer zijn die zegt: 'Hadden we niet beter die Lars Unnerstall kunnen houden?'", aldus René van der Gijp bij Veronica Inside. Johan Derksen heeft ook geen hoge pet op van de doelman, zo liet hij al meermaals weten. "Die jongen zal mij haten, dat begrijp ik best. Als je voetballer bent en iemand op televisie telkens zegt dat je een slechte keeper bent. Die jongen kan er eigenlijk niets aan doen, PSV heeft een fout gemaakt. Hij is een aardige keeper voor FC Twente, Heracles Almelo of sc Heerenveen, maar het is geen topper."

Drommel is relatief laat onder de lat terecht gekomen. Derksen noemt hem dan ook 'een gemaakte keeper'. "Moet je eens kijken hoeveel keer in een seizoen hij een tegengoal om de oren krijgt door een persoonlijke fout. Dit kost ze weer twee punten", doelt hij op de tegentreffer tegen sc Heerenveen. Wim Kieft is ook niet te spreken over de doelman. "Op het moment dat hij een fout maakt, wordt hij kleiner. hij heeft geen enkele uitstraling dat hij de baas is."

Ook bij ESPN kan de sluitpost op weinig krediet rekenen. Hedwiges Maduro geeft Drommel een onvoldoende voor zijn optreden tegen de Friezen. "Of zeg ik nu iets geks? Dit was geen blunder, maar een fout", aldus de analist, waarna Kenneth Perez inhaakt. "Je mag van een keeper van PSV en het Nederlands elftal toch wel verwachten dat hij zo'n bal kan klemmen? Het is geen keeper waar PSV jaren mee vooruit kan... Hadden ze het geld überhaupt uit moeten gezeven, terwijl ze Lars Unnerstall hadden?"

Reacties

PSV

gerelateerd