Feyenoorder Til heeft spijt: "Zo ben ik niet en zo wil ik niet zijn"

2 december 2021 – Guus Til (23) oogde woensdagavond bij tijd en wijle bijzonder geïrriteerd tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De middenvelder van Feyenoord had het onder meer aan de stok met verdediger Navajo Bakboord. Toch had de man die de assist gaf bij de winnende goal van Luis Sinisterra spijt van zijn gedrag.

Feyenoorder Til heeft spijt: "Zo ben ik niet en zo wil ik niet zijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Het was adrenaline", begon Til zijn spijtbetuigende betoog tegenover de NOS. "Achteraf dacht ik in de kleedkamer ook: 'Wat ben je nou allemaal aan het doen?'. Het gebeurt in de hitte van de strijd", legde de spelmaker uit. Ook na de winnende goal van Feyenoord haalde hij nog even verhaal bij opponent Bakboord, met wie hij in de clinch lag.

Een domme actie, erkent Til, bij wie het missen van enkele kansen eerder in de wedstrijd ook meespeelde. "Het is pure frustratie, ja. Zo ben ik normaal niet en zo wil ik ook niet zijn. Maar het is gebeurd, ik ben er niet trots op." Een gele kaart leverde het de middenvelder overigens niet op.

Lees ookSlot wijst door VAR op Ajax-moment: "Werd een speler onthoofd"

Uiteindelijk kon Til met Feyenoord drie punten bijschrijven. "Maar ze hebben het ons heel moeilijk gemaakt. We moesten fysiek leveren, het was een zware wedstrijd. Maar in De Kuip moet je winnen van Heracles, met of zonder fans." De eerste plaats in de Eredivisie levert het niet op, omdat er afgelopen weekend punten werden verspeeld aan FC Twente. "Maar we hebben aardig wat potjes in de laatste minuut gewonnen. Dus misschien was dat een klein beetje compensatie."

Reacties

Feyenoord

gerelateerd