Ibrahimovic bood zichzelf als technisch directeur aan bij PSG

2 december 2021, 14:24

Zlatan Ibrahimovic (40) heeft Paris Saint-Germain afgelopen zomer een zeer opmerkelijk voorstel gedaan. In zijn nieuwe boek Adrenalina geeft de Zweedse spits een inkijkje in het contact dat hij had met de Franse topclub. De superster bood zijn diensten aan, maar opmerkelijk genoeg niet als speler. Hij wil(de) technisch directeur worden in Parijs.

'Ik heb mezelf afgelopen zomer aangeboden bij Paris Saint-Germain. Ik heb voorzitter Nasser Al-Khelaïfi gebeld en zei: 'Als ik mijn contract bij AC Milan niet verleng, dan kom ik naar Paris Saint-Germain en breng ik je team weer op orde.' Hij lachte, maar zei niet op voorhand nee', staat te lezen in het boek van Ibracadabra, over het aanbod dat hij deed.

Volgens Zlatan zitten er bij PSG momenteel niet de juiste mensen op de juiste plek. Leonardo is momenteel de technisch directeur bij de koploper van de Ligue 1, maar Zlatan zou het beduidend anders aanpakken. 'Ik vraag niet, maar eis. PSG heeft momenteel veertig spelers. Niemand van hen wil weg, ook als ze niet spelen, want ze het daar heel goed hebben. Als ik daar zou zitten, zou ik iedereen aanpakken. Als ik je betaal en je geeft me niets terug, dan kun je niet blijven.'

Lees ook'Zlatan Ibrahimovic geeft Benjamin Button-quote passend vervolg'

Nieuw contract bij AC Milan

Voorlopig komt het overigens nog niet tot een rentree bij PSG, want Zlatan Ibrahimovic gaat zijn aflopende contract in Milaan verlengen. In navolging van coach Stefano Pioli zal hij snel zijn handtekening zitten onder een nieuwe verbintenis. "Nu hij dat heeft gedaan, moet ik het ook wel doen", glimlachte de Zweed tegenover Sky Italia na het duel met Genoa. "Pioli heeft iets fraais neergezet hier. Zijn contractverlenging is hem dan ook gegund."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen