"Ik denk dat er geen basis meer is voor nog een seizoen met Buijs"

6 december 2021, 11:09

In Groningen houdt men er rekening mee dat Danny Buijs bezig is aan zijn laatste seizoen in de Euroborg. De 39-jarige trainer beschikt over een aflopend contract, terwijl het gerucht de ronde doet dat FC Groningen de onderhandelingen met Kees van Wonderen heeft geopend.

Tel daarbij op dat FC Groningen dit seizoen stroef draait en het ziet er niet goed uit voor Buijs. "Ik denk dat er geen basis meer is om ook nog een vijfde seizoen met elkaar verder te gaan. Er zijn ook wel wat haarscheurtjes ontstaan in de samenwerking met technisch directeur Mark-Jan Fledderus, heb ik de indruk. En volgens mij is het ook wel een vrij normale termijn om na vier jaar samen in de eredivisie weer eens naar een andere partij te kijken. Dat is op zich niks geks", aldus William Pomp van Dagblad van het Noorden op Radio Noord.

Pomp krijgt bijval va Stefan Bleeker van RTV Noord. "Er zijn inderdaad wel wat haarscheurtjes ontstaan. Dat heeft te maken met de selectie die Buijs kreeg, hij was not amused dat er voor tien miljoen euro is verkocht en bijna niet is geïnvesteerd. Hij was absoluut niet tevreden met zijn selectie en heeft daarover ook vaak genoeg het een en ander gezegd in de media. Het zou mij niet verbazen als er volgend seizoen andere keuzes gemaakt worden."

Buijs reageerde vorige week op de geruchten dat Groningen bezig is met de komst van Van Wonderen, de huidige trainer van Go Ahead Eagles. "Ik zal FC Groningen zeker niet zomaar verlaten", zei hij tegen het DVHN. Buijs gaf aan dat erop rekent dat hij netjes wordt geïnformeerd, mocht de club daadwerkelijk bezig zijn met zijn opvolging. "Dat fatsoen verdien ik wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen