Volledige loting: Ronaldo naar Madrid, kraker voor PSG

13 december 2021 – Paris Saint-Germain wacht een hels karwei in de jacht op een plek in de kwartfinales van de Champions League. Het Franse sterrenensemble neemt het in de achtste finales van het miljardenbal op tegen Real Madrid, zo bleek uit een hernieuwde loting. Tijdens de eerste poging werd Real Madrid nog aan Benfica gekoppeld, nu de tegenstander van Ajax.

Volledige loting: Ronaldo naar Madrid, kraker voor PSG

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Zeven van de acht affiches zijn veranderd. Alleen de clash tussen Chelsea en LOSC Lille bleef staan. Alle andere veertien deelnemers kregen een andere tegenstander. Het fraaiste affiche is die tussen PSG en Real Madrid, maar ook Atrlético Madrid - Manchester United is bijzonder fraai. Het betekent de terugkeer van Ronaldo in Madrid, waar hij bij Real uitgroeide tot topscorer aller tijden van het toernooi.

Voor Sergio Ramos wordt de achtste finales, mits hij fit is, gedenkwaardig. Met PSG neemt hij het namelijk op tegen Real Madrid, de club die hij jarenlang diende als aanvoerder en waar hij diverse prijzen won. Ook Villarreal maakt zich op voor een fraaie clash. Arnaut Danjuma gaat proberen te scoren tegen het Juventus van collega-international Matthijs de Ligt.

Bayern München zal blij zijn dat er opnieuw is geloot. De Duitsers waren aanvankelijk gekoppeld aan het ijzersterke Atlético Madrid, maar nemen het nu op tegen FC Salzburg. De Oostenrijkers lijken op voorhand de zwakste deelnemer van de achtste finales.

De volledige loting (deel 2)
FC Salzburg - Bayern München
Sporting Portugal - Manchester City
Benfica - Ajax
Chelsea - Lille
Atlético Madrid - Manchester United
Villarreal - Juventus
Paris Saint-Germain - Real Madrid
Internazionale - Liverpool

Ajax

gerelateerd