De Ligt en Juve sluipen dichter naar Atalanta na zege

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 december 2021 – Juventus heeft uitstekende zaken gedaan in de Serie A. De Italiaanse recordkampioen, die nog matig aan het nieuwe seizoen startte, heeft dankzij een 2-0 overwinning op Cagliari de top vier weer in het vizier. De achterstand op nummer vier Atalanta, dat punten morste, bedraagt nog slechts vier punten.

De Ligt en Juve sluipen dichter naar Atalanta na zege

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Juve kwam voor rust op voorsprong dankzij een rake kopbal van Moise Kean en zag Federico Bernardeschi in de slotfase de score verdubbelen. Hij rondde uitstekend af na goed voorbereidend werd van Dejan Kulusevski. Dankzij Bernardeschi kwam Juventus op een comfortabele voorsprong, die het niet meer uit handen gaf. In het centrum maakte Matthijs de Ligt opnieuw de negentig minuten vol.

De Nederlander kroop dankzij de driepunter weer wat dichter naar Atalanta, dat op bezoek bij degradatiekandidaat Genoa niet verder kwam dan een doelpuntloos gelijkspel. Bij de ploeg uit Bergamo stonden Hans Hateboer en Teun Koopmeiners op het basisformulier. Laatstgenoemde werd voortijdig naar de kant gehaald. Marten de Roon kwam juist als invaller binnen de lijnen.

Juventus verkleinde daardoor het gat naar vier punten en is dus weer volop in de race voor een ticket voor de Champions League. Voor een strijd om de titel lijkt een wonder nodig: koploper Inter heeft negen punten meer en nog een wedstrijd tegoed.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd