FC Barcelona zal dromen van Alkmaarse opmars

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 december 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 21 december.

FC Barcelona zal dromen van Alkmaarse opmars

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ zet supersterke serie voort en krijgt topclubs weer in het vizier
FC Groningen leek dinsdagavond lang op weg naar een stunt tegen AZ. De ploeg van Danny Buijs moest in Alkmaar al na vier minuten verder met tien, maar hield desondanks lang stand. Een prachtige treffer van Jesper Karlsson gooide echter roet in het eten voor de bezoekers: 1-0. De Zweed bezorgde zijn ploeg de zevende overwinning in december. De Alkmaarders kunnen dus met een goed gevoel toewerken naar de tweede seizoenshelft.

FC Barcelona morst ook tegen tiental Sevilla punten
FC Barcelona blijft kwakkelen onder Xavi. De nieuwe coach morste voor de vijfde keer in acht wedstrijden punten, door met 1-1 gelijk te spelen tegen Sevilla. De hoogvlieger in Spanje speelde ruim een halfuur met een man minder, maar trok uiteindelijk een zwaarbevochten punt over de streep. De ontmoeting eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De Ligt en Juve sluipen dichter naar Atalanta na zege
Juventus heeft uitstekende zaken gedaan in de Serie A. De Italiaanse recordkampioen, die nog matig aan het nieuwe seizoen startte, heeft dankzij een 2-0 overwinning op Cagliari de top vier weer in het vizier. De achterstand op nummer vier Atalanta, dat punten morste, bedraagt nog slechts vier punten.

Guardian zet Tadic en Haller bij honderd beste van 2021
De namen van Dusan Tadic en Sébastien Haller prijken op een bijzonder fraaie lijst. De sterspelers van Ajax zijn door kwaliteitskrant The Guardian namelijk opgenomen in de top honderd beste spelers van het afgelopen kalenderjaar. Die uitverkiezing kwam tot stand na de keuze van 2019 panelleden.

Bizar: Kasanwirjo krijgt snelste rode kaart in bijna zeven jaar
Voor Neraysho Kasanwirjo werd 21 december 2021 een datum om heel snel te vergeten. De verdediger van FC Groningen maakte vroeg in de wedstrijd een spijkerharde overtreding en werd door de scheidsrechter van het veld gestuurd. Het is de snelste rode kaart in bijna zeven jaar tijd.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

    Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    Eredivisie