'PEC Zwolle doet zaken met Vitesse en Ajax'

30 december 2021, 21:41   Bijgewerkt: 30 december 2021, 21:53

PEC Zwolle staat op het punt een dubbelslag te slaan op de transfermarkt. De hekkensluiter van de Eredivisie is volgens De Stentor nagenoeg rond met Oussama Darfalou (28) en Max de Waal (19). Zij komen op huurbasis over van respectievelijk Vitesse en Ajax.

Darfalou en De Waal moeten Dick Schreuder meer aanvallende opties geven. PEC Zwolle heeft dit seizoen veel problemen met het maken van doelpunten. In achttien wedstrijden kwamen de Zwollenaren slechts negen keer tot scoren. Slobodan Tedic (gehuurd van Manchester City), Daishawn Redan (gehuurd van Hertha BSC) en Luka Adzic vallen tot nu toe flink tegen.

Met Darfalou haalt PEC Zwolle een spits binnen die zich heeft bewezen op Eredivisie-niveau. De Algerijn maakte in 83 wedstrijden negentien doelpunten. Dit seizoen komt hij door de concurrentie van onder meer Loïs Openda, Nikolai Baden Frederiksen en Thomas Buitink weinig aan spelen toe. De Waal heeft nog geen ervaring op het hoogste niveau. Wel wist de jonge aanvaller dit seizoen namens Jong Ajax negen keer te scoren in de Keuken Kampioen Divisie.

PEC Zwolle moet in de tweede seizoenshelft uit een ander vaatje tappen om degradatie uit de Eredivisie te voorkomen. Met slechts zes veroverde punten staat de club uit de Overijsselse hoofdstad stijf onderaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen