Alfred Schreuder wordt nieuwe trainer Club Brugge

3 januari 2022, 13:10   Bijgewerkt: 3 januari 2022, 14:02

Niets lijkt een samenwerking tussen Alfred Schreuder en Club Brugge nog in de weg te staan. Rondt Phillipe Clement zijn overgang naar AS Monaco af, dan verbindt de 49-jarige Schreuder zich voor anderhalf seizoen aan de regerend kampioen van België. Dat meldt De Telegraaf.

Het is een kwestie voor tijd voordat Clement wordt aangesteld bij Monaco. In het prinsdom wordt de Belg de opvolger van de onlangs ontslagen Niko Kovac. Bij Brugge wordt Clement naar het zich laat aanzien opgevolgd door Schreuder, die sinds zijn vertrek bij FC Barcelona in oktober zonder club zit.

De Nederlandse trainer was onlangs ook in beeld bij FC Basel, maar besloot niet in te gaan op een aanbieding van de Zwitserse recordkampioen. Brugge heeft Schreuder wel kunnen verleiden tot een rentree in de voetbalwereld. Als hoofdtrainer was Schreuder eerder werkzaam voor FC Twente en 1899 Hoffenheim.

Bij Brugge gaat Schreuder samenwerken met Ruud Vormer, Bas Dost en Noa Lang. De Nederlandse triner moet de club naar de achttiende landstitel leiden. Promovendus Union Sint-Gilloise is na 21 speelrondes echter de verrassende koploper van de Belgische competitie. Brugge staat tweede met zeven punten minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen