Antonucci heeft geen spijt van Feyenoord: "Heel leerzaam geweest"

10 januari 2022 – Francesco Antonucci maakte vorige week de tijdelijke overstap van Feyenoord naar FC Volendam. De Italiaanse Belg kwam in Rotterdam tot slechts zeven minuten in de hoofdmacht. Bij de Noord-Hollandse club kan hij weer minuten maken.

Antonucci heeft geen spijt van Feyenoord: "Heel leerzaam geweest"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

FC Volendam huurt Antonucci in ieder geval tot de zomer. Mocht de ploeg van coach Wim Jonk promoveren, wordt de huurdeal met een jaar verlengd. Hoewel de middenvelder had gehoopt op meer succes in De Kuip, heeft hij geen spijt van zijn overstap van AS Monaco naar Feyenoord. "Ja, ik had natuurlijk gehoopt op meer", vertelt hij op de clubwebsite van FC Volendam.

Hij vervolgt: "Maar het zijn voor mij erg leerzame maanden geweest. Ik heb daar met heel goede spelers op het trainingsveld gestaan. Op topniveau. Ik weet zeker dat ik me daardoor heb ontwikkeld en een betere voetballer ben geworden. Dus ik kijk alleen maar met een goed gevoel terug. Ik ben jong en moet minuten maken en daarom is het voor mij geen teleurstelling om hier weer te zijn."

Lees ook: FC Volendam huurt Antonucci opnieuw van Feyenoord

Ook FC Volendam-trainer Wim Jonk is blij om Antonucci weer in zijn selectie te hebben, net als vorig seizoen en in het afgebroken seizoen 2019/20. "Je komt makkelijker aan voetballen toe met Franco. Hij kan een man passeren, dat zorgt voor openingen. Hij is een speler die anderen beter laat voetballen, dus een grote aanwinst voor ons team." FC Volendam is koploper in de Keuken Kampioen Divisie en won zondag in eigen huis van Telstar (2-1).

Reacties

Feyenoord

gerelateerd