Alle problemen verholpen: Barcelona-duo klaar voor El Clásico

10 januari 2022, 20:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona heeft in aanloop naar de Super Cup-kraker tegen Real Madrid goed nieuws gekregen. Ferran Torres en Pedri lijken beiden in actie te kunnen komen. De twee waren besmet met corona, maar hebben zich na een negatieve test maandag weer bij de rest van de selectie gevoegd. 

Hun ploeggenoten bereiden zich namelijk in Saudi-Arabië voor op de wedstrijd van woensdag. Dan wacht de halve finale van de Super Cup tegen Real Madrid. Eerder leek het er niet op dat Torres en Pedri dat duel zouden halen. De twee bleken na de presentatie van eerstgenoemde besmet met corona, zoals dat eerder al voor diverse andere spelers van Barcelona gold. Hun terugkeer komt dan ook precies op het juiste moment.

Voor Ferran Torres was er nog een tweede obstakel. De aanvaller was per 1 januari al eigendom van FC Barcelona, maar kon door de financiële situatie van de club nog niet worden ingeschreven. Maandagochtend werd bekend dat Samuel Umtiti daarin de helpende hand heeft geboden. De verdediger heeft tegen een flinke salarisvermindering een nieuw contract getekend, waarmee het budget om Torres in te schrijven was vrijgekomen.

Zo heeft Xavi weer wat meer te kiezen in aanloop naar El Clásico. Of hij ook over Frenkie de Jong kan beschikken, moet nog blijken. De middenvelder is wel meegereisd naar Saoedi-Arabië, maar is nog niet volledig hersteld van zijn spierblessure. Ook Ansu Fati en Ronald Araújo gelden nog als vraagtekens, al zijn zij naar verluidt wel al verder in hun herstel. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen