Maakt De Jong zijn vierde? "Is niet goed voor Nederlands elftal"

20 januari 2022, 12:15

Luuk de Jong (31) is de laatste weken in bloedvorm bij FC Barcelona. De Nederlander kende een ontzettend lastig seizoen, maar de laatste weken scoort hij plots aan de lopende band. Kan hij ook in de Copa del Rey-wedstrijd tegen Athletic Bilbao weer scoren? Dan verdrievoudig je jouw inzet bijna bij Bet365!

Door de vele blessures en coronagevallen kreeg De Jong de kans in de basis bij Barcelona en die greep hij met beide handen aan. Tegen Mallorca werd hij de matchwinner met het enige doelpunt, tegen Granada was hij goed voor een punt door zijn treffer en in El Clásico hielp hij Barcelona weer terug in de wedstrijd tegen de aartsrivaal. Ook zag hij nog twee doelpunten afgekeurd worden in die drie wedstrijden. Dagblad L'Esportiu zette de Nederlander afgelopen weekend zelfs op de voorpagina van de krant. 

Als Luuk de Jong tegen Bilbao wéér scoort, win je 2.87[a,http://fcupdate.nl/bet365,_blank, keer je inzet]. Niet voor iedereen zou dat echter goed nieuws zijn. Journalist Jeroen Kapteijns gaf in de podcast Kick-Off van De Telegraaf namelijk aan dat het helemaal niet gunstig is wat er nu gebeurt. "Dit is geen goede ontwikkeling voor het Nederlands elftal. Memphis Depay is dé belangrijkste international en dus is het belangrijk dat hij speelt."

Ondanks dat FC Barcelona de afgelopen maanden maar blijft kwakkelen, is het toch nog de favoriet in het duel met Athletic Bilbao. De odd van Barcelona staat namelijk op keer 2.3, terwijl je met een zege van Bilbao 3.3 keer je inzet (terug) kan verdienen. Bepaal snel jouw strategie voor de wedstrijd!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen