Pröpper moet nieuwe passie vinden: "Dat kan heel erg lastig zijn"

17 januari 2022, 11:54

Kenneth Perez vraagt zich af of Davy Pröpper er goed aan heeft gedaan te besluiten om te stoppen met voetballen. De ESPN-analist verwacht dat de voormalig Oranje-international een lastige tijd tegemoet gaat. Pröpper maakte begin deze maand bekend een punt te zetten achter zijn loopbaan, omdat hij het plezier in het voetbal was verloren.

Perez vindt het besluit van Pröpper 'moedig', maar voorziet ook problemen. "Ik weet niet of het een goede beslissing is. Hij is pas dertig jaar en hij zal nu nog niet weten wat er op hem afkomt. Leegte, ik heb het zelf meegemaakt", zegt Perez bij Dit Was Het Weekend. "Het leven als voetballer is heel gestructureerd, maar nu krijgt hij heel veel tijd om erover na te denken. En hoe kom je snel tot een andere passie?", is de vraag die Perez hardop stelt.

Pröpper hoopte bij PSV het plezier terug te vinden dat hij in Engeland bij Brighton and Hove Albion was verloren. "Het zal misschien ook te maken hebben met het feit dat hij geen basisplaats had", denkt Perez, die in Nederland voor alle topclubs uitkwam. "Het is altijd lolliger als je elke wedstrijd speelt en belangrijk bent voor het team."

Pröpper gaf aan al langer met het besluit in de maag te zitten en dat het een weloverwogen beslissing was. "Of het zit inderdaad zo diep, dat hij er helemaal klaar mee is", vervolgt Perez. "Maar ik wens hem heel veel sterkte toe. Want wat er nu gaat komen, dat kan heel erg lastig zijn. Ik hoop dat hij heel snel iets vindt wat hem blij maakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen