PSV kan volgende Mexicaanse ster verwachten: "Een zekerheid"

26 januari 2022, 21:45

PSV heeft een belangrijke slag geslagen in Mexico. De club gaat namelijk een intensief samenwerkingsverband aan met Club Deportivo Guadalajara. De clubs gaan onderling kennis uitdelen, zullen hun positie op de internationale markt verbeteren en kunnen elkaar ook helpen met spelers.

De club uit Eindhoven heeft een fijn verleden met spelers uit Mexico en wil die lijn graag doortrekken. Zo maakten eerder al spelers als Carlos Salcido, Maza Rodriguez, Andrés Guardado, Héctor Moreno en Hirving Lozano furore in het shirt van PSV. Momenteel is het de beurt aan Erick Gutiérrez om zijn sporen te verdienen in Eindhoven.

Algemeen directeur Toon Gerbrands is blij met de nieuwe samenwerking, laat hij op de clubwebsite weten. "We willen PSV wereldwijd op de kaart zetten. De PSV-structuur van opleiden is uniek en vooruitstrevend in de wereld. Deze toepassen in een land met zo veel talenten gaat met zekerheid succes opleveren. Chivas is een club met een enorme populariteit. Met in totaal ruim 40 miljoen fans in Mexico en de Verenigde Staten heeft de club een gigantische achterban."

"Het biedt daarnaast kansen op het gebied van marketing en commercie voor zowel bestaande als potentiële partners en sponsors van PSV." De samenwerking zal ook op het gebied van trainingskampen en oefenwedstrijden meer mogelijkheden gaan opleveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen