'Voormalig td Spors kan Vitesse aan ervaren versterking helpen'

30 januari 2022, 11:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vitesse gaat zich mogelijk versterken met de 33-jarige Ivan Radovanovic. De defensieve middenvelder, die ook vaak als centrumverdediger wordt ingezet, komt bij zijn huidige club Genoa niet meer in de plannen voor. Een vertrek naar Arnhem zou voor beide partijen daarom een oplossing kunnen zijn.

Het was de doorgaans betrouwbare transferspecialist Gianluca Di Marzio die Vitesse als geïnteresseerde club benoemde. De link tussen beide clubs is uiteraard snel gelegd: technisch directeur Johannes Spors verruilde Vitesse vorige maand voor Genoa. Eerder deze window deed de Duitser ook al een poging om FC Groningen-spits Jörgen Strand Larsen naar Italië te halen. 

Voor Genoa speelde Radovanovic 73 officiële duels, maar dit seizoen zat hij nog geen enkele keer bij de wedstrijdselectie. Omdat hij bovendien over een aflopend contract beschikt, bestaat de mogelijkheid dat Genoa instemt met een vroegtijdige beëindiging daarvan en dus een transfervrij vertrek. Vitesse is niet de enige mogelijke bestemming; ook Serie A-hekkensluiter Salernitana zou interesse hebben. 

De 33-jarige Radovanovic werd geboren in Servië, het land waar hij later tien interlands voor zou spelen. Het overgrote deel van zijn voetballoopbaan speelde zich echter af in Italië. In 2008 nam Atalanta hem over van Partizan Belgrado, waarna hij later ook voor AC Pisa, Bologna, Novara, Chievo Verona en sinds 2019 dus Genoa zou spelen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen