'PSG denkt aan samenwerking tussen Zidane en Wenger'

3 februari 2022, 11:39

Paris Saint-Germain wil ver gaan om Zinedine Zidane binnen te halen als nieuwe trainer. De clubleiding is zelfs bereid om sportief directeur Leonardo de laan uit te sturen, aangezien de clubloze oefenmeester geen fan van hem is.

Dat meldt Foot Mercato. Mauricio Pochettino staat momenteel voor de groep. De Argentijn wil in de zomer vertrekken terwijl zijn contract nog een jaar doorloopt. Er is binnen de club niemand die probeert om de trainer op andere gedachtes te brengen. Sterker nog, de clubleiding keek in januari al rond naar een geschikte vervanger voor de oefenmeester. Pochettino werd vol trots gepresenteerd, maar een goed huwelijk is het nooit geweest.

De Qatarese eigenaren van PSG zijn bereid om ver te gaan voor Zidane, maar hij vond dit niet het goede moment om in te stappen. De oud-middenvelder is niet tevreden over de samenstelling van de selectie en wil daarnaast niet instappen op dit moment omdat de ploeg in de Champions League is gekoppeld aan zijn oude liefde Real Madrid. Of hij doet de Spanjaarden meteen pijn of hij kan de belangrijkste doelstelling voor de Parijzenaars, de CL-winst, meteen vergeten.

Zidane heeft in Madrid bewezen om te kunnen gaan met kleedkamers vol vedettes, waardoor PSG er heilig van overtuigd is dat hij de perfecte trainer voor de Franse club is. De club wil hem een fors salaris geven om hem over te halen. Waar hij in Santiago Bernabeú circa twaalf miljoen euro per jaar verdiende, willen de Parijzenaars daar nog wel wat bovenop doen.

Daarnaast zou de club dus de 'td' van de hand willen doen, omdat Zidane niet overtuigd is van Leonardo. Arsène Wenger kan mogelijk die vacature gaan bekleden. Zidane liet zich in het verleden al vol lof uit over de Fransman en ook de voormalig Arsenal-trainer was op zijn beurt te spreken over zijn landgenoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen