Mourinho haalt uit naar Karsdorp en co: "Schijten in jullie broek"

10 februari 2022, 16:12

José Mourinho beleefde dinsdagavond een pijnlijke terugkeer in San Siro. Met zijn AS Roma speelde hij daar de kwartfinale van de Coppa Italia, waarin Internazionale met 2-0 te sterk was. Na afloop zou de Portugese trainer - niet voor het eerst - flink tekeer zijn gegaan tegen zijn ploeg.

Het Italiaanse Il Corriere dello Sport meende te weten wat er in de kleedkamer gezegd is tegen Rick Karsdorp en zijn ploeggenoten. Zo zou Mourinho zich hardop hebben afgevraagd waarom zijn spelers de eerste tien minuten 'in hun broek scheten'. "Iedereen van jullie, zonder uitzonderingen."

"Ik wil weten waarom jullie je de afgelopen twee jaar zo klein zijn gaan gedragen tegenover grote teams. Als wij ons klein gedragen, dan zullen scheidsrechters ons ook zo behandelen. Inter is een topploeg, maar daar moeten jullie juist motivatie uit putten, in plaats van in jullie broek te schijten."

"Het ergste gebrek dat een man kan hebben, is een gebrek aan ballen en persoonlijkheid. Ben je bang voor grote wedstrijden? Ga dan lekker in de Serie C spelen. Zonder druk, zonder grote stadions", zei hij tot slot.

Het is uiteraard bepaald niet de eerste keer dat uitlatingen van Mourinho de Italiaanse pers haalden. Eerder dit seizoen bracht dezelfde krant nog naar buiten wat hij gezegd zou hebben in de rust van de 6-1 afstraffing in de Conference League tegen Bodø/Glimt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen