Klaassen over zaak Overmars: "Natuurlijk laat het me niet koud"

13 februari 2022, 23:40

Davy Klaassen (28) denkt dat Ajax goed gereageerd heeft binnen de lijnen op het nieuws rondom directeur voetbalzaken Marc Overmars. Midweeks werd Vitesse verslagen door de Amsterdammers en dit weekend werd FC Twente eveneens met dezelfde overtuigende cijfers terug naar Enschede gestuurd. Dat zorgt voor tevredenheid bij de international, bij wie het nieuws ook hard binnenkwam. 

"Het was zeker in het begin voor iedereen een shock. Ook voor ons, maar wij moeten het laten zien op het veld en dat is wat we moeten doen. Dat hebben we volgens mij goed gedaan deze week", stelde Klaassen desgevraagd tegenover de NOS. Voor de middenvelder zelf had het nieuws ook behoorlijk impact, aangezien Overmars diegene was die hem destijds aan Everton verkocht en vervolgens ook weer terug naar Ajax haalde.

"Natuurlijk laat het me niet koud, nee. Wat er is gebeurd is niet goed, maar je hebt ook een band met Marc. Hij is niet het slachtoffer, hé. Dat is duidelijk. Maar iedereen die een band met hem heeft, doet het nieuws wat", zei Klaassen, die na het nieuws nog wel even contact had met Overmars. "Ik heb hem een berichtje gestuurd, ja. Verder niet."

Lees ookFeyenoord heeft ook een 'Mister 1-0': "De negende keer"

Basisplaats terug?

Ook ging het in het vraaggesprek over het feit dat Klaassen opnieuw in de basis stond. "Of ik daar blijf staan? Dat is aan de trainer. Maar je moet hem wel een reden geven om je erin te zetten. Als je dan de 1-0 maakt, helpt dat wel", glimlachte Klaassen, die blij is 'Mister 1-0' te zijn. "Ik denk niet dat het toeval is, maar ik heb er geen verklaring voor. Ik probeer altijd op de goede plek te staan. Dan loop je ook heel vaak voor niks, maar dat moet je toch telkens weer blijven doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen