VVV-speler breekt kuitbeen; KKD-club vervangt veld per direct

Aangeboden door

14 februari 2022 – Tristan Dekker komt dit seizoen niet meer in actie voor VVV-Venlo. De middenvelder brak zijn kuitbeen op het dramatische grasveld van De Koel. Het is voor de Limburgse club meteen een reden om het veld te vervangen, al was al langer duidelijk dat de 'erbarmelijke grasmat' toe was aan vervanging.

VVV-speler breekt kuitbeen; KKD-club vervangt veld per direct

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dit is een groot drama voor Tristan. Hij heeft al zoveel blessures gehad en nu dit weer. Tristan zal opnieuw lang uit de roulatie zijn. Een flinke aderlating voor ons want hij is een basiskracht", laat trainer Jos Luhukay weten aan De Limburger. De oefenmeester liet zich afgelopen weekend al uit over de staat van het veld, waar VVV het opnam tegen Roda JC. "Ik hoop dat het veld beter wordt of dat er een oplossing komt."

Die is nu dus gevonden, maakt 1Limburg bekend. De Venlonaren krijgen een nieuwe grasmat. Algemeen directeur Marco Bogers erkent dat op het huidige veld niet meer te voetballen is. "We hebben het de afgelopen tijd natuurlijk al veelvuldig over het veld gehad. Na de wedstrijd tegen Roda is er besloten om over te gaan tot het aanleggen van nieuw gras."

Dat zal de komende dagen gebeuren. De club wilde al eerder ingrijpen, maar dat kon volgens de bestuurder niet wegens het speelschema. "Maar nu hebben we drie weken de tijd tot de volgende thuiswedstrijd", besluit Bogers. Op vrijdag 4 maart speelt VVV het volgende thuisduel. Koploper FC Volendam is dan de tegenstander. Dekker, slachtoffer van de dramatische grasmat, zal vanaf de tribune toe moeten kijken. Voor hem komt het nieuwe veld een wedstrijd te laat.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd