'Blijft Mbappe bij PSG? Aanvaller heeft behoorlijk eisenpakket'

24 februari 2022, 15:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kylian Mbappé blijft de gemoederen in Frankrijk en Spanje bezighouden. De Franse aanvaller leek op weg naar Real Madrid, maar de Parijzenaars geven niet zomaar op. Hij is aan het einde van het seizoen transfervrij, maar het is de vraag of hij daadwerkelijk gaat vertrekken.

Football365 weet dat de aanvaller een behoorlijk eisenpakket heeft, mocht PSG hem alsnog willen behouden. Mbappé heeft een duidelijk doel tijdens zijn carrière: hij wil de Champions League winnen. Daarom moet Paris Saint-Germain volgens de voetballer nog meer investeren, zodat de ploeg steeds beter wordt en de Europese prijs slechts een kwestie van tijd is.

Mbappé wil dus dat er nieuwe spelers komen, maar wel dat alles om hem gaat draaien. Momenteel kan trainer Maurico Pochettino beschikken over een voorhoede met Lionel Messi, Neymar, Angel Di Maria én het Franse talent. De vrije trappen en strafschoppen worden momenteel genomen door de voormalig FC Barcelona-spelers, maar daar moet van de Fransman verandering in komen. Hij wil de garanties krijgen dat hij de aangewezen persoon wordt om de standaardsituaties te nemen.

Daarnaast kan ook de trainer belangrijk zijn in de beslissing om te blijven of toch naar Real Madrid te gaan. Het lijkt inmiddels een zekerheid dat Mauricio Pochettino vertrekt uit het Parc des Princes, omdat hij niet alle sterren optimaal laat presteren. Mbappé zou dat jammer vinden, aangezien hij een goede band heeft met de Argentijnse oefenmeester. Mocht de trainer opgevolgd worden door Zinedine Zidane, dan is de kans dat de Franse ster blijft, weer een stuk groter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen