Opmerkelijke plottwist: Ziyech en Mazraoui terug in voorselectie

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 maart 2022 – Goed nieuws voor Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech: het duo is vanaf nu weer welkom bij de nationale selectie van Marokko. Bondsvoorzitter Fouzi Lekjaa heeft dat bevestigd. De twee Marokkaanse spelers werden door bondscoach Vahid Halilhodzic uit de selectie gezet om disciplinaire redenen en leken niet meer terug te keren.

Opmerkelijke plottwist: Ziyech en Mazraoui terug in voorselectie

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat werd nog eens extra bevestigd door de uitspraken van Lekjaa begin dit jaar. Hij maakte korte metten met de instelling van Ziyech en stelde dat Marokko beter af was zonder hem. "We verwachtten van hem dat hij het hele team bij de hand zou nemen en niet dat hij alleen maar ballen staat af te wachten. Hij doet er geen enkele moeite voor." Halilhodzic gaf aan geen spelers te selecteren die de balans in de groep verstoren en dus maakte Ziyech bekend te stoppen als international van Marokko.

Lees ookDefinitief: Ziyech zet punt achter interlandloopbaan

Mazraoui meldde zich eerder af met een blessure voor het nationale team, maar er bleek niets aan de hand te zijn. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij de bondscoach, waardoor ook hij niet meer welkom was. Ziyech en Mazraoui zijn nu weer opgenomen in de voorselectie van Marokko, maar het is nog niet duidelijk of de bond dat ook met het duo besproken heeft.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd