Mario Götze zaait met uitspraak twijfel over toekomst bij PSV

14 maart 2022, 17:11   Bijgewerkt: 14 maart 2022, 18:08

Mario Götze heeft in een interview met Sports Illustrated twijfel gezaaid over zijn toekomst bij PSV. Dat Roger Schmidt na dit seizoen de Eindhovense club verlaat, lijkt mee te spelen in de besluitvorming van de 29-jarige middenvelder.

In het Amerikaans sporttijdschrift vertelt Götze dat voor hem als speler de trainer 'de belangrijkste persoon in het voetbal' is. Het was Schmidt die anderhalf jaar geleden een belangrijke rol vervulde in de transferstunt van PSV, dat vriend en vijand verraste door Götze naar het Philips Stadion te halen. Een maand geleden werd bekend dat Schmidt zijn aflopende contract bij PSV niet zal verlengen.

Götze verlengde in september vorig jaar zijn contract bij PSV tot de zomer van 2024, maar het is nog maar de vraag of hij nog ruim twee jaar in Eindhoven blijft. Het is volgens het Eindhovens Dagblad aannemelijk dat er afspraken zijn gemaakt over een vertrek voor een relatief beperkte vergoedingssom. En Götze heeft nog de ambitie om ooit in de Engelse, Italiaanse of Spaanse competitie te spelen.

Zo is het nog onzeker of Götze ook volgend seizoen in het PSV-shirt is te bewonderen. Tot nu toe kwam hij in 67 officiële wedstrijden in actie voor de Eindhovense club. Op dit moment strijdt de Duitse middenvelder met PSV nog op drie fronten mee: de Eredivisie, de Conference League en de KNVB Beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen