'Barça krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Mazraoui'

21 maart 2022, 15:52

Noussair Mazraoui heeft er een potentiële nieuwe werkgever bij. De 24-jarige rechtsback van Ajax beschikt over een aflopend contract bij de koploper van de Eredivisie en kan daardoor komende zomer transfervrij overstappen naar een nieuwe club. Niet alleen het al maanden geïnteresseerde FC Barcelona wil daarvan profiteren.

Het Duitse Sport1 meldt namelijk dat ook Bayern München zich in de strijd om zijn handtekening wil mengen. Zijn aanstaande transfervrije status maakt Mazraoui een zeer interessante speler, vooral omdat hij al jarenlang onbetwiste basisspeler is bij Ajax. Daar veroverde hij nationaal de laatste jaren veel prijzen en imponeerde hij ook in de Champions League.

Bayern München weet dat concurrent FC Barcelona met financiële problemen kampt, waardoor de Duitse topclub financieel een slag hoopt te kunnen slaan. Bayern wil een aanzienlijk betere aanbieding bij Mazraoui neerleggen dan de Spaanse grootmacht heeft gedaan. Volgens Fabrizio Romano bedraagt het geboden jaarsalaris van Barça vijf miljoen euro.

Het salaris van Mazraoui zou bij Bayern München zelfs richting de tien miljoen euro kunnen gaan. Toch is de Marokkaanse verdediger niet de enige kandidaat. Ook FC Barcelona-back Sergino Dest staat namelijk al langer op de lijst van de topclub.

Lees ook: Krukkenverhaal Antony valt mee

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen