Onana komt terecht in zware autocrash: Ajax-doelman ongedeerd

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 maart 2022 – Ajax-doelman André Onana heeft dinsdagochtend een auto-ongeluk gehad. In Kameroen was hij onderweg naar de stad Douala om daar aan te sluiten bij de nationale ploeg van zijn land. Op beelden op social media is te zien dat er van de twee betrokken auto's weinig over is, maar de keeper zelf is gelukkig ongedeerd. De broer van Onana zou hebben gereden: hij heeft wel (lichte) verwondingen.

Onana komt terecht in zware autocrash: Ajax-doelman ongedeerd

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het bericht over het ongeluk werd in eerste instantie door verschillende media uit Kameroen en Italië verspreid. Al snel doken vervolgens ook beelden op social media op. De schade aan de auto's is duidelijk groot, maar gelukkig bleek Onana zelf al snel ongedeerd te zijn. Op een van de gedeelde video's is te zien hoe de doelman zelf naast zijn auto staat en in gesprek is. 

De Telegraaf zocht direct contact met Albert Botines, de zaakwaarnemer van Onana. Hij kon het nieuws dat Onana betrokken was bij het ongeluk én er zonder kleerscheuren vanaf is gekomen bevestigen. "Ik heb André zojuist telefonisch gesproken", vertelde hij. "Hij was niet de bestuurder van de auto en maakt het goed. Hij is oké."

Onana was onderweg naar het nationale elftal van Kameroen, dat op vrijdag en maandag een belangrijk tweeluik afwerkt tegen Algerije. Daar staat kwalificatie voor het WK van komend najaar in Qatar op het spel. Volgens de eerste berichten uit het land komen die wedstrijden niet in gevaar voor de doelman.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd